Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Αναγγελία του νέου διαγωνισμού

Εστω και με αρκετή καθυστέρηση είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την οριστική μορφή του νέου τρίμηνου διαγωνισμού «Wild Seasons Photo Competition» και τα βραβεία για τους νικητές !
Στο παρακάτω link θα βρείτε το κανονισμό για τον νέο διαγωνισμό ο οποίος είναι αρκετά πιό συμμαζεμένος από τον προηγούμενο, οπότε και πολύ πιό εύκολα μπορείτε να τον διαβάσετε ολόκληρο με την ανάλογη προσοχή. 

Wild Seasons Photo Competition Κανονισμοί διαγωνισμού

Επίσης και μια επανάληψη για τον τρόπο υποβολής των φωτογραφιών :

Υποβολή των φωτογραφιών για τους διαγωνισμούς

Τα βραβεία είναι προσφορά της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας και θα δίνονται στους 3 πρώτους νικητές της κατηγορίας "Πουλιά" και σε μια τέταρτη φωτογραφία από την ίδια κατηγορία, που θα είναι επιλογή της Ορνιθολογικής.
Για τον πρώτο διαγωνισμό του φθινοπωρινού τριμήνου το πρώτο βραβείο θα είναι 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε 2κλινο δωμάτιο στον ξενώνα "Οικοπεριηγητή" σε έναν από τους κορυφαίους birding προορισμούς στην Ελλάδα, την λίμνη Κερκίνη*.
Για την φωτογραφία που θα είναι επιλογή της Ορνιθολογικής (δείτε στον νέο κανονισμό την ενότητα "Νικητές και Βραβεία") τα βραβεία θα είναι το βιβλίο "Birding in Greece" και ένα t-shirt.
Για τις 2η και 3η θέση οι νικητές θα μπορούν να επιλέξουν ένα βιβλίο από τις εκδόσεις της Ορνιθολογικής "Birding in Greece" , "Οι Σημαντικές Περιοχές για τα Πουλιά της Ελλάδας", "Μαυροπετρίτης: το γεράκι του Αιγαίου".
Οπως καταλαβαίνετε τα βραβεία ανατροφοδοτούν την όρεξη για εξορμήσεις στην φύση της Ελλάδας και την φωτογραφική αναζήτηση της άγριας ζωής της !

(* Εξαιρούνται επίσημες αργίες και περίοδοι γιορτών)

Felix Rehsteiner, Μιχάλης Κωτσάκης

 










1 σχόλιο: