Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η ψηφοφορία για το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου άρχισε

Με πάνω από 240 φωτογραφίες κάναμε και πάλι νέο ρεκόρ συμμετοχών, κάτι που δεν είναι και έκπληξη αν σκεφτούμε ότι αυτή την φορά ο διαγωνισμός αφορούσε δίμηνο συν τον μεγαλύτερο επιτρεπόμενο αριθμο συμμετοχών που ήταν αντίστοιχα διπλός.
Αυτό πάντως που μας προκαλεί έκπληξη είναι ότι δεν ξέρουμε ακριβώς τον αριθμό των φωτογράφων που συμμετείχαν!! 21 φωτογράφοι μας έστειλαν την λίστα με τις φωτογραφίες τους μέσω e-mail, ωστόσο ένας ή δύο ξέχασαν να μας στείλουν τις δικές τους λίστες και για εμάς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μάθουμε το όνομά τους! Ετσι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι έχουμε αρκετές φωτογραφίες με άγνωστη προέλευση να "αρμενίζουν" στις Photo Galleries, γεγονός που αποδεικνύει γιατί είναι τόσο σημαντικό να μας στέλνετε μέσω e-mail την λίστα με τις φωτογραφίες σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να προκύψουν νικητές αγνώστου ταυτότητας μετά την ψηφοφορία.
Εκτός από αυτό συν το γεγονός ότι μερικές φωτό δεν έχουν καθόλου EXIF στοιχεία (ούτε την ημερομηνία που είναι απαραίτητη) ή περιέχουν copyright, τα πάμε αρκετά καλά. Η διαδικασία της υποβολής φωτογραφιών από τον κάθε φωτογράφο δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποια σημαντικά προβλήματα και έτσι η διαδικασία τρέχει περισσότερο με αυτόματο πιλότο κάτι που σίγουρα μας χαροποιεί ιδιαίτερα!

Η θεματική κατηγορία αυτού του μήνα θα είναι οι Κεφαλάδες, επιλογή της νικήτριας του προηγούμενου διαγωνισμού 2 μήνες πριν, της Λίλας Σιμιτζή. Ισως είναι λίγο αργά τώρα λόγω της μετανάστευσης, ελπίζούμε όμως ότι θα προλάβουμε αρκετές φωτό για αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα !

Ευχόμαστε κουράγιο σε όλους όσους ψηφίσουν τώρα. Πάρτε ένα φραπέ μαζί με ένα σάντουιτς ή σουβλάκι και μην κανονίσετε τίποτα για την υπόλοιπη μισή μέρα!

P.S.: Ena megalo efxaristo sto Mixali Kotsaki gia ti metaphrasi!

Link: Photo Gallery July-August 2012 
Link: Slideshow July-August 2012 


             *** VOTING HAS ENDED ***
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου