Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Η ψηφοφορία για τον Φεβρουάριο μόλις άρχισε!

Ο τελευταίος μήνας του Χειμώνα σίγουρα σημαδεύτηκε από την 3η φωτογραφική συνάντηση που έγινε στην ΒΔ Μακεδονία στην πολύ όμορφη και με πλούσια βιοποικιλότητα περιοχή των 4 λιμνών ανατολικά της Φλώρινας . Η συνάντηση βοήθησε  στην μικρή αύξηση των συμμετοχών, αφού μεγάλο ποσοστό των φωτογραφιών που συμμετέχουν είναι από εκείνο το τριήμερο στις αρχές του Φεβρουαρίου. Επίσης τα ασπόνδυλα ανακάμπτουν πιο γρήγορα από το κανονικό, λογικά λόγω του ήπιου θερμοκρασιακά χειμώνα στην χώρα μας. Ετσι υπάρχουν αρκετές συμμετοχές και σε αυτά.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειες να βρούμε μια λύση για την απλοποίηση της συστήματος ψηφοφορίας των φωτογραφιών, ωστόσο δεν είναι εφικτό με τα υπάρχοντα εργαλεία. Η λύση δεν φαίνεται καθόλου απλή υπόθεση, οι έρευνες πάντως συνεχίζονται και η βοήθεια σας, πιθανότατα μέσω νέου θέματος που θα ανοίξουμε για διάλογο στο GNFP (Greek Nature Photography Forum) (Greek Nature Photography Forum), μπορεί να είναι πολύτιμη προς την εξεύρεση λύσης.
Υπάρχει και η σκέψη να εμπλουτίσουμε το blog του διαγωνισμού και με άρθρα σχετικά με την φωτογραφία άγριας ζωής, με αναφορές από εξορμήσεις σε σημαντικές για την άγρια ζωή περιοχές της Ελλάδας κ.λπ
Καλή επιτυχία σε όλους στον διαγωνισμό και ετοιμαστείτε για την πιο όμορφη και εντυπωσιακή εποχή για την άγρια ζωή και την φύση, την άνοιξη. Η εντυπωσιακή ανοιξιάτικη μετανάστευση έχει ήδη αρχίσει !!
Η θεματική κατηγορία του Μάρτιου είναι επιλογή του Πέτρο Πέτρου και είναι : "Παπαδίτσες"
(Καλόγερος, Γαλαζοπαπαδίτσα, Ελατοπαπαδίτσα, Καστανοπαπαδίτσα, Βουνοπαπαδίτσα,
Λοφιοπαπαδίτσα, Κλειδωνάς)


Ευχόμαστε σε όλους καλές λήψεις για το Μάρτιο!


*** Voting has ended *** Η ψηφοφορία έχει λήξει ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου