Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Tο πρώτο άρθρο μας: "A short Guide to Post-processing in Relation to Wildlife Photography"



Αγαπητοί φίλοι

Εχουν περάσει ήδη περισσότερα από δύο χρόνια από τότε που αρχίσαμε το φωτογραφικό blog μας για την ελληνική φύση, με τον σκοπό να προωθήσουμε το πλούτο της ελληνικής φύσης μέσα από την φωτογράφησή της.

Μέχρι τώρα η χρήση του blog ήταν σχεδόν αποκλειστικά για τον διαγωνισμό "Φωτογραφία του Μήνα - Photo of the Month" , έναν διαγωνισμό στον οποίο κάθε μήνα, φωτογράφοι άγριας ζωής μπορούν να συμμετέχουν και να ψηφίζουν για τις καλύτερες φωτογραφίες.

Αν θέλουμε να συνεχίζουμε με αξιώσεις τον διαγωνισμό αυτό, αισθανόμαστε ότι χρειάζεται μια διεύρυνση του περιεχομένου του και σε άλλα συναφή θέματα και για αυτό αποφασίσαμε μαζί με τον διαγωνισμό, να δημοσιεύσουμε  και μερικά άρθρα σχετικά με την φωτογραφία άγριας ζωής και με την άγρια ζωή της Ελλάδας.


Το πρώτο άρθρο που δημοσιεύουμε είναι για την επεξεργασία μια φωτογραφίας άγριας ζωής, καθώς πιστεύουμε ότι πολλοί φωτογράφοι δυσκολεύονται σε αυτό το τομέα.


Προς το παρόν το άρθρο θα είναι διαθέσιμο μόνο στα αγγλικά μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα έχει το κουράγιο να το μεταφράσει ...

Μπορείτε να βρείτε το άρθρο εδώ : A short guide to post-processing in relation to wildife phtotgraphy

Φωτογράφοι ή /και αρθρογράφοι που μπορεί να ενδιαφέρεστε να δημοσιεύσετε κάποιο άρθρο σας, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στο : pbrgreece@gmail.com

Οπως αναφέραμε προηγουμένως τα άρθρα θα πρέπει να είναι σχετικά είτε με φωτογραφία άγριας ζωής, ή με την φύση στην Ελλάδα (π.χ είδη ζώων, αναφορές για εξορμήσεις στην φύση - trip reports - , παρουσιάσεις τοποθεσιών κ.λπ).


Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και προσοχή μην ξεχάσετε την φωτογραφική σας μηχανή στο σπίτι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου