Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αρχίζει η τελευταία ψηφοφορία για τον διαγωνισμό "Φωτογραφία του Μήνα" !

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας σε αυτόν το διαγωνισμό και όλους τους προηγούμενους από τότε που ξεκίνησε πριν περίπου 3 χρόνια. Ο διαγωνισμός όπως ήδη θα έχετε διαβάσει αλλάζει μορφή γίνεται τριμηνιαίος και στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση μπορείτε να δείτε τις βασικές αλλαγές που θα ισχύσουν και που πιστεύουμε ότι θα τον βοηθήσουν να αποκτήσει μεγαλύτερη απήχηση και συμμετοχή. Η Κρήτη παρέμεινε πιστή μέχρι τέλους! Πιστεύουμε ωστόσο ότι θα επανέλθουν πολλοί φωτογράφοι που στην πορεία σταμάτησαν να συμμμετέχουν αλλά  και πολλοί ακόμη φωτογράφοι που δεν είχαν συμμετάσχει μέχρι τώρα ελπίζουμε να κάνουν την πρώτη τους απόπειρα. Μην ξεχνάτε ότι πάνω και πέρα από την άμιλλα ο στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και διάδοση της βιοποικιλότητας της Ελλάδας.  

Σύντομα θα ανακοινώσουμε τον κανονισμό νέου διαγωνισμού και ότι άλλο έχει να κάνει με αυτόν.  

Οπότε μην σταματάτε να φωτογραφίζετε και με περισσότερο χρόνο στην διάθεσή σας άρα και λιγότερο άγχος, θα μπορείτε να επιλέξετε τις καλύτερές σας φωτογραφίες από το πρώτο φθινοπωρινό τρίμηνο και να τις ανεβάσετε τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου!!

Υ.Γ. : Μην ξεχνάτε ότι θα έχουμε από τώρα την νέα κατηγορία "Aniscape" (= τα ζώα σε μια φωτογραφία τοπίου) αντί της θεματικής κατηγορίας.


*** Voting has ended *** Η ψηφοφορία έχει λήξει ***



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου