Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Αναγγελία νέου βραβείου (2) - Κατηγορία "Aniscape"

Μετά την πρόσφατη αναγγελία για το βραβείο της κατηγορίας "Ασπόνδυλα", σας ανακοινώνουμε και το νέο βραβείο για την δεύτερη θέση της κατηγορίας "Aniscape".
Το ξενοδοχείο Imerti, μας προσφέρει για τον χειμερινό διαγωνισμό - και με προοπτική συνέχισης της συνεργασίας - δύο διανυκτερεύσεις στην Σκάλα Καλλονής της Λέσβου !
Η Λέσβος είναι ένας από τους πιό σημαντικούς προορισμούς για φωτογραφία και παρατήρηση άγριας ζωής, πανευρωπαικά και η Σκάλα Καλλονής είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο καταπληκτικό νησί. 
Η Λέσβος εκτός της εξαιρετικής βιοποικιλότητας που φιλοξενεί, με τουλάχιστον 3 είδη πουλιών (Σμυρνοτσίχλονο-Emberiza cineracea, Τουρκοτσοπανάκος-Sitta Krueperi, Λευκόλαιμο Αηδόνι-Irania gutturalis) που σχεδόν μόνο εκεί στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη μπορεί να παρατηρήσει κανείς, είναι εξαιρετικό μεταναστευτικό πέρασμα, ειδικά την άνοιξη, ενώ μόνο εκεί σε όλη την Ευρώπη ζει επίσης και ο Περσικός Σκίουρος ή Γαλιά (Sciurus anomalus) !

(*) Εξαιρούνται επίσημες αργίες και περίοδοι γιορτών και σε κάθε περίπτωση οι ημερομηνίες θα συμφωνούνται κατόπιν επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη -διαχειριστή του ξενοδοχείου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου