Τετάρτη 9 Μαΐου 2012


Φωτογραφία του Μήνα - Απρίλιος 2012: 
η ψηφοφορία ξεκίνησε



Σας κρατήσαμε σε αγωνία όλο το μήνα Απρίλιο, αλλά όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες που μας στείλατε, άξιζε τον κόπο!

Κάθε μήνα λαμβάνουμε όλο και περισσότερες καλές φωτογραφίες, που θα μας δυσκολέψει πολύ να βαθμολογήσουμε ακριβοδίκαια. Είναι φανερό από την εξέλιξη του διαγωνισμού ότι οι συμμετέχοντες προσπαθούμε όλο και περισσότερο να λαμβάνουμε καλύτερες φωτογραφίες για να αναδεικνύουμε μέσα από αυτές όψεις από την ομορφιά της φύσης.

Το επόμενο βήμα είναι η βαθμολόγηση των φωτογραφιών, η οποία θα διαρκέσει έως τις 16 Μαϊου. Παρακαλούμε να μην αδικήσετε την προσπάθεια των φωτογράφων βαθμολογώντας μόνο λίγες φωτογραφίες, γιατί με αυτό τον τρόπο θα είναι σαν να δίνεται μηδενική βαθμολογία στις υπόλοιπες. Δεν αποτελεί ψηφοφορία ο τρόπος που λειτουργεί ο διαγωνισμός μας, αλλά συγκριτική αξιολόγηση των φωτογραφιών μεταξύ τους. Και θα βρεθεί πρώτη εκείνη που θα λάβει την υψηλότερη βαθμολογία, κατά μέσο όρο.

Μέχρι τη στιγμή της βαθμολόγησης, σας καλούμε να θαυμάσετε τις φωτογραφίες στο άλμπουμ και να απολαύσετε την ομορφιά της ανοιξιάτικης φύσης στην Ελλάδα. Οι φωτογραφίες έχουν εκτεθεί σύμφωνα με την ημερομηνία που λήφθηκαν, με πρώτες εκείνες των αρχών Απριλίου. Ελπίζουμε να μην έχουν γίνει λάθη, είμαστε στη διάθεσή σας για να τα διορθώνουμε.

Και βέβαια.... η Άνοιξη προχωράει... δεν ξεχνάμε ότι ο Μάιος είναι μήνας top 5!




LINK: Photos April 2012


*** Voting has ended ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου