Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Η ψηφοφορία για τον Νοέμβριο άρχισε !

Μετά από έναν Οκτώβρη με πολύ ικανοποιητικές συμμετοχές, ο Νοέμβριος είναι αρκετά πεσμένος, ίσως γιατί τα ασπόνδυλα αρχίζουν και μειώνονται αισθητά – αν και ακόμη είναι πολλά για τέτοια εποχή - , ίσως γιατί είναι ένας μήνας μεταβατικός, που δύσκολα βγαίνει κανείς έξω για μεγάλες εξορμήσεις, ίσως πάλι γιατί δεν κάναμε αρκετή προσπάθεια προώθησης του διαγωνισμού στο ενδιάμεσο διάστημα. Πιστεύουμε τον Δεκέμβρη και με την σημαντική αλλαγή του καιρού, άρα και την αλλαγή στην δυναμική της άγριας ζωής με νέα είδη και νέο ενδιαφέρον και επιπλέον χάρη στις αργίες στο τέλος του μήνα, να αναστραφεί και πάλι προς τα πάνω η συμμετοχή.
Ωστόσο για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. Είναι πολλές όπως πάντα οι πολύ όμορφες φωτογραφίες που συμμετέχουν.
Η θεματική κατηγορία είναι και πάλι επιλογή του Πέτρου Πέτρου, πολύ ενδιαφέρουσα και πραγματική πρόκληση
«Με την μπουκιά στο στόμα» ο τίτλος 
και αφορά όλη την πανίδα και όχι μόνο τα πουλιά. Θα μπορούσε να είναι μια αράχνη που τρώει ένα έντομο, ένα σπουργίτι που τρώει ένα σπόρο, ένα Ζαρκάδι που βόσκει στο χορτάρι ή μια Αλκυόνη με ένα ψάρι . Σκηνές που όλοι προσπαθούμε να φωτογραφίσουμε σαν κορυφαία αποτύπωση της άγριας ζωής. 
Ελπίζουμε οι αργίες στο τέλος του μήνα να είναι σπουδαία αφορμή για πάνω από μονοήμερες φωτογραφικές εξορμήσεις στην φύση !

LINK: Photo Gallery - November 2012
LINK: Slideshow - November 2012

Δυστυχώς, αφού δεν υπάρχουν αρκετοί συμμετέχοντες στην κατηγορία σπονδυλωτά, δεν πρόκειται να υπάρξει ψηφοφορία σε αυτη την κατηγορια για αυτο το μήνα. Θα υπάρξει  ψηφοφορία τον επόμενο μήνα, αν λάβουμε τουλάχιστον 10 φωτογραφίες από 5 φωτογράφους.

*** VOTING HAS ENDED ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου