Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

Η ψηφοφορία για τον Ιούνιο μόλις άρχισε!

Ευχαριστούμε και πάλι για την συμμετοχή σας με πολλές καταπληκτικές φωτογραφίες στον διαγωνισμό. Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μπορεί η ζέστη και το σκληρό φως να είναι κάποτε αποτρεπτικός παράγοντας, από την άλλη όμως ο ελεύθερος χρόνος είναι περισσότερος και οι διακοπές δίνουν πολλές ευκαιρίες για φωτογράφηση της άγριας φύσης. Ξυπνήστε νωρίς και αξιοποιήστε το πιο μαλακό φως των πρώτων ωρών της μέρας ή βγείτε τις τελευταίες ώρες.
Όπως και πέρσι το καλοκαίρι, ο διαγωνισμός θα είναι δίμηνος (Ιούλιος – Αύγουστος) και θα αναλογούν και πάλι 10 φωτογραφίες ανά κατηγορία στον καθένα. 

Η θεματική κατηγορία του δίμηνου (Ιούλιος – Αύγουστος) είναι και πάλι επιλογή του Felix Rehsteiner και είναι : 

«Opposite light – Κόντρα φως»
(Χρησιμοποιείστε το αντίθετο φως (backlighting) με δημιουργικό τρόπο.)

Τέλος θα θέλαμε και πάλι να σας παροτρύνουμε  να ψηφίζετε, όσο γίνεται περισσότερο, τις φωτογραφίες του διαγωνισμού σε σύγκριση με τις άλλες συμμετοχές και όχι με μέτρο σύγκρισης τις καλύτερες φωτογραφίες  του κόσμου. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που μάλλον αξίζουν παραπάνω από  (1) ή (2).  Ετσι θα γίνει δικαιότερη και συνολικά η βαθμολόγηση, γιατί είναι προφανές ότι όποιος βαθμολογεί πολύ αυστηρά ευνοείται από αυτούς που βαθμολογούν πιο απλόχερα.

Καλές λήψεις λοιπόν για τον Ιούλιο αλλά και για τον Αύγουστο ! 
*** Voting has ended *** Η ψηφοφορία έχει λήξει ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου