Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η ψηφοφορία για τον Δεκέμβριο αρχίζει !


Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συμμετοχή σας με πολλές υπέροχες φωτογραφίες ! 
Συγχαρητήρια που παρ ‘όλες τις δυσκολίες βγαίνετε στο πεδίο φωτογραφίζετε αλλά και καταγράφετε την βιοποικιλότητα της ελληνικής φύσης. Ετσι στον τελευταίο μήνα του 2013 οι συμμετοχές ήταν σημαντικά περισσότερες από τον Νοέμβριο αλλά και από τον περσινό Δεκέμβριο. Οι αργίες είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να συνδυάζονται με φωτογραφικές εξορμήσεις. 
Ο καιρός με την παρατεταμένη καλοκαιρία που ξεκίνησε με τον νέο χρόνο και φαίνεται ότι θα συνεχίσει για αρκετές μέρες ακόμη είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να βγούμε έξω και να ψάξουμε του χειμωνιάτικους επισκέπτες. Ο χειμώνας ωστόσο είναι απρόβλεπτος με καιρικές εναλλαγές που προσφέρονται για ενδιαφέροντα καρέ και πειραματισμούς. Π.χ Η παρουσία ομίχλης μπορεί σε πρώτη φάση να προκαλεί προφανείς δυσκολίες με την έλλειψη ορατότητας, ωστόσο είναι ταυτόχρονα εξαιρετική ευκαιρία για ατμοσφαιρικά καρέ (σε αυτές τις περιπτώσεις η υπερέκθεση, όπως στο χιόνι, είναι γενικά αναγκαία). 
 Μην ξεχνάτε και την πολύ προσιτή θεματική κατηγορία του Ιανουαρίου που επέλεξε ο Χάρης Κουρουζίδης :
« Η2Ο σε όλες του τις μορφές και πανίδα»
Δηλαδή , νερό, σύννεφα, ομίχλη, δροσοσταλιές, πάχνη, παγωνιά, κρύσταλλοι, χιόνι, βροχή, θάλασσα, ποτάμι, λίμνη, νερολακούβες, κλπ, και κάποιο ζωάκι- πουλάκι – έντομο ( αν έχει εκεί έξω ), ψαράκι κλπ μαζί.
Να σας θυμίσουμε και πάλι δύο νέες χρήσιμες απόπειρες που ζητούν την συμμετοχή σας. Η πρώτη είναι το πολύ χρήσιμο fb group για την επεξεργασία των φωτογραφιών φύσης : https://www.facebook.com/groups/222056687965649/. Εδώ μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις-απορίες σας σχετικά με την επεξεργασία.

Η δεύτερη είναι το παράπλευρο blog του διαγωνισμού :
όπου όπως θα δείτε και στην περιγραφή του μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες, ανακοινώσεις για ταξείδια σχετικά με φωτογραφία άγριας φύσης, εκθέσεις, να ρωτήσετε απόψεις κ.λπ
Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι μετά την ψηφοφορία για την φωτογραφία του Δεκεμβρίου, έπεται η ψηφοφορία για τις καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς, όπου θα συμμετέχουν οι τρεις πρώτες κάθε μήνα από κάθε κατηγορία. 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

Μιχάλης Κωτσάκης, Felix Rehsteiner

*** Voting has ended *** Η ψηφοφορία έχει λήξει ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου