Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Νικητές στον χειμωνιάτικο διαγωνισμό "Wild Seasons Photo Competition"

"Κατηγορία Πουλιά"
Στην πρώτη θέση ένας θηλυκός Πετρίτης με λεία, του Μιχάλη Κωτσάκη.


Στην δεύτερη θέση μια Αετογερακίνα σε εφόρμηση του Μιχάλη Κωτσάκη.


Στην τρίτη θέση μια Τοιχοδρόμα (το πουλί πεταλούδα) σε στάση που αναδεικνύει τα υπέροχα χρώματα των φτερών της, του Πέτρου Πέτρου.


Στην τέταρτη θέση με ισοβαθμία αλλά με ένα 5άρι παραπάνω (4) είναι μια Αλκυόνη του Μιχάλη Κωτσάκη.Στην πέμπτη θέση με ισοβαθμία με την προηγούμενη αλλά με (3) 5άρια είναι ένα πολύ όμορφο καρέ ενός Μαυροβουτηχταριού, του Αντώνη Τσακνάκη.


Στην έκτη θέση έχουμε και πάλι ισοβαθμία αλλά με (6) 5άρια υπερτερεί ο Κορμοράνος σε απογείωση του Πέτρου Πέτρου.

 

Και οι πέντε αυτή την φορά επιλογές της Ορνιθολογικής είναι:

Μια ακόμη όμορφη φωτογραφία της Τοιχοδρόμας του Χρήστου Βλάχου.Μια Σταρήθρα σε αντιπαράθεση με ένα έντομο, του Χρήστου Βλάχου.


Ενα όμορφο πορτραίτο μιας Κουκουβάγιας της Αθηνάς, του Οδυσσέα Τζημούλη.


Μια ανήλικη Χιονογερακίνα σε πτήση του Γιώργου Αλεξανδρή.
 

Και ένας Πρασινοσκέλης με λεία ένα ψαράκι και πάλι του Γιώργου Αλεξανδρή.

 

Κατηγορία "Aniscape"

Στην πρώτη θέση Σκαρθάκια στην κατάλληλη στιγμή της απογείωσης, του Γιώργου Αλεξανδρή.

 


Στην δεύτερη θέση Γελαδάρης στο περιβάλλον του, του Πέτρου Πέτρου.

 

Και στην τρίτη θέση ένα υποδειγματικό aniscape, ο ορισμός της κατηγορίας, Γερακότσιχλες πετάνε μπροστά σε χιονισμένο ορεινό όγκο, του Γιώργου Αλεξανδρή.Συγχαρητήρια στους νικήτες αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν. Ευχαριστούμε και παλι για την συμμετοχή σας, είτε με φωτογραφίες είτε ψηφίζοντας.
Η ανοιξη έχει μπει ήδη στον τελευταίο μήνα της και πιστεύουμε ότι έχετε ήδη και θα βγάλετε και άλλες υπέροχες φωτογραφίες από την βιοποικιλότητα της Ελλάδας την πιό δυνατή εποχή του χρόνου.

Οι νικητές της κατηγορίας "Πουλιά", Πέτρος Πέτρου και Αντώνης Τσακνάκης, μπορούν να επικοινωνήσουν για τα βραβεία στο 2108228704 (Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία) με την Ρούλα Τρίγκου ή με το e-mail rtrigou@ornithologiki.gr. (Θυμίζουμε ότι οι διοργανωτές δεν συμμετέχουν στα βραβεία).
Ο νικήτης της κατηγορίας Aniscape, Γιώργος Αλεξανδρής μπορεί να επικοινωνήσει με τον ξενώνα "Forest Inn" στην Δαδιά (η αξία της περιοχής μαζί με το δέλτα του Εβρου, είναι γνωστή σε όλους). Θυμίζουμε την σχετική αναγγελία.
Οι φωτογραφίες για τις κατηγορίες Σπονυλωτών και Ασπόνδυλων ήταν λίγες και θα ενσωματωθούν στον διαγωνισμό της άνοιξης.

Τέλος παρακαλούμε και πάλι, οταν ψηφίζετε να μην ξεχνάτε να δίνετε λίγο χρόνο στο Voting Sheet να φορτώνει όλες τις φωτογραφίες, ώστε να μην παραλείπονται εκτός ψήφων κάποιες από αυτές και μετά σας ψάχνουμε για να τις ψηφίσετε εκ των υστέρων, διαδικασία χρονοβόρα που καθυστερεί και τα αποτελέσματα. Κάντε έναν επανέλεγχο και μετά πατήστε το ΟΚ.

Παρακάτω και τα σχετικά link : 

(Παρακαλώ συμπληρώστε στη κενή στήλη δίπλα σε κάθε φωτογραφία, το όνομα σας) Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου