Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

Ψηφοφορία για το Διαγωνισμό Wild Seasons Photo Competition Summer 2019

Αρχίζει η ψηφοφορία για τον καλοκαιρινό διαγωνισμό 2019 και θα είναι διαθέσιμη μέχρι και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

Προηγείται η φωτογραφία και ακολουθεί ο κωδικός της. Όπως εδώ και καιρό ισχύει, για να αποφευχθούν οι πολλές φωτογραφίες χωρίς ψήφους, η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική για όλες. Οι φωτογράφοι ψηφίζουν τις δικές τους φωτογραφίες με άσσο (1) ώστε να είναι έγκυρη η ψηφοφορία. Επίσης η ψηφοφορία είναι ανοιχτή σε όλους. 

Υπενθυμίζουμε ότι αυτός θα είναι ο πρώτος διαγωνισμός που τα αποτελέσματα θα προκύψουν από το νέο συνδυαστικό σύστημα ψηφοφορίας με βαρύτητα ψήφου 50% από το κοινό και 50% από την κριτική επιτροπή.

Δυστυχώς μετά από ένα υποχρεωτικό upgrade που έγινε στα Google forms, για να δείτε τις φωτογραφίες σε ικανοποιητικό μέγεθος θα πρέπει να κάνετε Zoom-in στον internet browser (εφαρμογή περιήγησης στο διαδίκτυο) που χρησιμοποιείτε. Με Control+ κάνετε zoom-in και με Control- κάνετε zoom-out, είτε από τα μενού του εκάστοτε browser. Εμείς τις ψηφίσαμε  με 150 % και με λίγο zoom-out στα κάθετα καρέ.

Όπως πάντα, δώστε το χρόνο που χρειάζεται στο voting sheet για να φορτώσει όλες τις φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες στην κατηγορία aniscape πρέπει να κρίνονται πρώτα απ'όλα σε σχέση με το κατά πόσο βρίσκονται σωστά σε αυτή την κατηγορία και στη συνέχεια για τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά της η κάθε μία.


Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου