Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Ψηφοφορία για το Διαγωνισμό Wild Seasons Photo Competition Winter 2019/2020

Αγαπητοί μας φίλοι, ελπίζουμε να είστε όλοι καλά και υγιείς ! 

Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που διαμορφώνεται για όλους μας, απαιτείται να δείξουμε υπομονή, και να τηρήσουμε προσεκτικά τις οδηγίες που λαμβάνουμε από τους αρμόδιους, με σκοπό να περιορίσουμε τον ιό και να λήξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η απαγόρευση κυκλοφορίας. 

Η ψηφοφορία για το χειμερινό διαγωνισμό 2019/2020 είναι πλέον ανοικτή και θα είναι διαθέσιμη μέχρι και την Τρίτη 28 Απριλίου 2020 !

Προηγείται η φωτογραφία και ακολουθεί ο κωδικός της. Όπως εδώ και καιρό ισχύει, για να αποφευχθούν οι πολλές φωτογραφίες χωρίς ψήφους, η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική για όλες. Οι φωτογράφοι ψηφίζουν τις δικές τους φωτογραφίες με άσσο (1) ώστε να είναι έγκυρη η ψηφοφορία. Επίσης η ψηφοφορία είναι ανοιχτή σε όλους. 

Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα θα προκύψουν από το νέο συνδυαστικό σύστημα ψηφοφορίας, με βαρύτητα ψήφου 50% από το κοινό και 50% από την κριτική επιτροπή.

Δυστυχώς μετά από ένα υποχρεωτικό upgrade που έγινε στα Google forms, για να δείτε τις φωτογραφίες σε ικανοποιητικό μέγεθος θα πρέπει να κάνετε Zoom-in στον internet browser (εφαρμογή περιήγησης στο διαδίκτυο) που χρησιμοποιείτε. Με Control+ κάνετε zoom-in και με Control- κάνετε zoom-out, είτε από τα μενού του εκάστοτε browser. Εμείς τις ψηφίσαμε  με 150 % και με λίγο zoom-out στα κάθετα καρέ.

Όπως πάντα, δώστε το χρόνο που χρειάζεται στο voting sheet για να φορτώσει όλες τις φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες στην κατηγορία aniscape πρέπει να κρίνονται πρώτα απ'όλα σε σχέση με το κατά πόσο βρίσκονται σωστά σε αυτή την κατηγορία και στη συνέχεια για τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά της η κάθε μία.

Οι φωτογραφίες δεν ήταν αρκετές για την κατηγορία Invertebrates και Vertebrates, οπότε θα συμπεριληφθούν στον επόμενο διαγωνισμό. 

Η ψηφοφορία έχει λήξει.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου