Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

Ψηφοφορία για το Διαγωνισμό Wild Seasons Photo Competition Summer 2020

Αρχίζει η ψηφοφορία για τον Καλοκαιρινό Διαγωνισμό 2020, η οποία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

'Οπως θα δείτε και εσείς οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες είναι αρκετές παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι με το πολύ σοβαρό θέμα του COVID-19. Είναι βέβαιο οτι το επόμενο διάστημα οι εξορμήσεις θα είναι πιο περιορισμένες και θα έχουμε λιγότερες ευκαιρίες για το αγαπημένο μας hobby. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Προηγείται η φωτογραφία και ακολουθεί ο κωδικός της. Όπως εδώ και καιρό ισχύει, για να αποφευχθούν οι πολλές φωτογραφίες χωρίς ψήφους, η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική για όλες. Οι φωτογράφοι ψηφίζουν τις δικές τους φωτογραφίες με άσσο (1) ώστε να είναι έγκυρη η ψηφοφορία. Επίσης η ψηφοφορία είναι ανοιχτή σε όλους. 

Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα προκύπτουν από το νέο συνδυαστικό σύστημα ψηφοφορίας, με βαρύτητα ψήφου 50% από το κοινό και 50% από την κριτική επιτροπή.

Θυμίζουμε ότι μετά από ένα υποχρεωτικό upgrade που έγινε στα Google forms, για να δείτε τις φωτογραφίες σε ικανοποιητικό μέγεθος θα πρέπει να κάνετε Zoom-in στον internet browser (εφαρμογή περιήγησης στο διαδίκτυο) που χρησιμοποιείτε. Με Control+ κάνετε zoom-in και με Control- κάνετε zoom-out, είτε από τα μενού του εκάστοτε browser. Εμείς τις ψηφίσαμε  με 150 % και με λίγο zoom-out στα κάθετα καρέ.

Όπως πάντα, δώστε το χρόνο που χρειάζεται στο voting sheet για να φορτώσει όλες τις φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες στην κατηγορία aniscape πρέπει να κρίνονται πρώτα απ'όλα σε σχέση με το κατά πόσο βρίσκονται σωστά σε αυτή την κατηγορία και στη συνέχεια για τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά της η κάθε μία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου