Κυριακή, 9 Μαΐου 2021

Ψηφοφορία για το Διαγωνισμό Wild Seasons Photo Competition Winter 2020-2021

Καθώς πλέον η περιπέτεια της πανδημίας φαίνεται να βρίσκεται στην τελευταία της φάση και λίγο πρίν την καθολική λήξη του lockdown των τελευταίων μηνών, αρχίζει η ψηφοφορία για το Χειμερινό Διαγωνισμό 2020-2021, η οποία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 23 Μαϊου.

Οι συμμετοχές είναι & πάλι πολλές παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι με τον COVID-19 και τους περιορισμούς που έχει φέρει στη ζωή μας. Παρόλα αυτά οι κατηγορίες Σπονδυλωτά και Ασπόνδυλα δεν είχαν αρκετές συμμετοχές και συνεπώς οι φωτογραφίες θα μεταφερθούν αυτόματα για τον επόμενο διαγωνισμό. Επιπλέον, κάποιες φωτογραφίες με οικόσιτα είδη δεν έχουν συμπεριληφθεί στο διαγωνισμό, με βάση πάντα και τους κανονισμούς.

Προηγείται η φωτογραφία και ακολουθεί ο κωδικός της. Όπως εδώ και καιρό ισχύει, για να αποφευχθούν οι πολλές φωτογραφίες χωρίς ψήφους, η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική για όλες. Οι φωτογράφοι ψηφίζουν τις δικές τους φωτογραφίες με άσσο (1) ώστε να είναι έγκυρη η ψηφοφορία. Επίσης η ψηφοφορία είναι ανοιχτή σε όλους. 

Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα προκύπτουν από το νέο συνδυαστικό σύστημα ψηφοφορίας, με βαρύτητα ψήφου 50% από το κοινό και 50% από την κριτική επιτροπή.

Θυμίζουμε ότι μετά από ένα υποχρεωτικό upgrade που έγινε στα Google forms, για να δείτε τις φωτογραφίες σε ικανοποιητικό μέγεθος θα πρέπει να κάνετε Zoom-in στον internet browser (εφαρμογή περιήγησης στο διαδίκτυο) που χρησιμοποιείτε. Με Control+ κάνετε zoom-in και με Control- κάνετε zoom-out, είτε από τα μενού του εκάστοτε browser. Εμείς τις ψηφίσαμε  με 150 % και με λίγο zoom-out στα κάθετα καρέ.

Όπως πάντα, δώστε το χρόνο που χρειάζεται στο voting sheet για να φορτώσει όλες τις φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες στην κατηγορία aniscape πρέπει να κρίνονται πρώτα απ'όλα σε σχέση με το κατά πόσο βρίσκονται σωστά σε αυτή την κατηγορία και στη συνέχεια για τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά της η κάθε μία.

Η ψηφοφορία έχει λήξει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου