Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Ψηφοφορία για το Διαγωνισμό Wild Seasons Photo Competition Spring 2021

 Σε αναμονή των αποτελεσμάτων του χειμερινού διαγωνισμού, αρχίζει η ψηφοφορία για τον Ανοιξιάτικο Διαγωνισμό 2021, η οποία θα είναι ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 8/8.

Προηγείται η φωτογραφία και ακολουθεί ο κωδικός της. Όπως εδώ και καιρό ισχύει, για να αποφευχθούν οι πολλές φωτογραφίες χωρίς ψήφους, η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική για όλες. Οι φωτογράφοι ψηφίζουν τις δικές τους φωτογραφίες με άσσο (1) ώστε να είναι έγκυρη η ψηφοφορία. Επίσης η ψηφοφορία είναι ανοιχτή σε όλους. 

Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα προκύπτουν από το νέο συνδυαστικό σύστημα ψηφοφορίας, με βαρύτητα ψήφου 50% από το κοινό και 50% από την κριτική επιτροπή.

Θυμίζουμε ότι μετά από ένα υποχρεωτικό upgrade που έγινε στα Google forms, για να δείτε τις φωτογραφίες σε ικανοποιητικό μέγεθος θα πρέπει να κάνετε Zoom-in στον internet browser (εφαρμογή περιήγησης στο διαδίκτυο) που χρησιμοποιείτε. Με Control+ κάνετε zoom-in και με Control- κάνετε zoom-out, είτε από τα μενού του εκάστοτε browser. Εμείς τις ψηφίσαμε  με 150 % και με λίγο zoom-out στα κάθετα καρέ.

Όπως πάντα, δώστε το χρόνο που χρειάζεται στο voting sheet για να φορτώσει όλες τις φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες στην κατηγορία aniscape πρέπει να κρίνονται πρώτα απ'όλα σε σχέση με το κατά πόσο βρίσκονται σωστά σε αυτή την κατηγορία και στη συνέχεια για τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά της η κάθε μία.
 
Παρακαλούμε πριν στέλνετε τις φωτογραφίες, κάντε έναν επενέλεγχο στις προδιαγραφές των αρχείων, γιατί σε πολλές περιπτώσεις παρατηρήθηκαν λάθη που πρέπει να διορθώνουμε, για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες στο διαγωνισμό. 
Προσέξτε το όνομα της φωτογραφίας να είναι ακριβώς βάσει του κανονισμού 
2. Η λογική στην ονομασία των αρχείων πρέπει να είναι της μορφής : Κατηγορία_Ημερομηνία_Είδος_Τυχαίος αριθμός με 4 νούμερα.PNG (ή JPG)

Παραδείγματα:
BIRDS_2013_09_24_Pernis_apivorus_3468.PNG
INVERT_2012_06_18_Ladybug_2098.PNG
VERT_2012_06_18_Χαμαιλέοντας_1956.PNG
ANISCAPE_2012_06_18_Night_Heron_7439.PNG
 
Επίσης προσέξτε & τις διαστάσεις των αρχείων που θα πρέπει να είναι όπως αναφέρεται παρακάτω :  
 
Οι φωτογραφίες μπορούν να ανέβουν στον διαγωνισμό σε JPG ή PNG αρχεία, κροπαρισμένα (crop) ή με αλλαγή μεγέθους (resize) έτσι ώστε οι διαστάσεις που θα προκύπτουν να μην ξεπερνούν τα 1200 pixels σε πλάτος και τα 900 pixels σε ύψος. Για παράδειγμα,  μια φωτογραφία με κάθετο ή τετράγωνο κάδρο δεν μπορεί να ξεπερνά τα 900 pixels ύψος, ενώ μια φωτό με οριζόντιο κάδρο δεν μπορεί να ξεπερνά τα 1200 pixels πλάτος & τα 900 pixels ύψος.
 
Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου