Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019

Νικητές του χειμερινού διαγωνισμού 2018/2019 Wild Seasons Photo Competition

Κατηγορία "Birds - Πουλιά"

Στην πρώτη θέση για το χειμερινό διαγωνισμό, ένας Θαλασσαετός (Haliaeetus albicilla) σε πτήση του Νίκου Λιούσκου.


Στη δεύτερη θέση ένας Χουχουριστής (Strix aluco) του Κύριλλου Σαμαρά.


Η τρίτη θέση, κρίθηκε με βάση τον αριθμό των εννιαριών καθώς υπήρχε ισοβαθμία τόσο στη συνολική βαθμολογία όσο και στον αριθμό των δεκαριών. Ένας Μαυροτσιροβάκος του Βασίλη Κωστερέ.Οι τρεις επιλογές της Ορνιθολογικής είναι ο γλυκύτατος Τρωγλοδύτης (Troglodytes troglodytes) του Νίκου Λιούσκου,ένα Χειμωνογλάρονο (Sterna sandvicensis) του Γιάννη Πανουσάκη,και ένα Βουνοτσίχλονο ξανά του Γιάννη Πανουσάκη.
 Κατηγορία "aniscape"

Στην πρώτη θέση ένα πολύ όμορφο καρέ μιας Κουκουβάγιας του Βασίλη Κωστερέ.


Στη δεύτερη θέση δύο Χειμωνόσπινοι (Fringilla montifrigilla) του Κύριλλου Σαμαρά.Και στην τρίτη θέση, ένα "ιπτάμενο" κοπάδι από Σπίζες του Μιχάλη Κωτσάκη.


Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για τις εξαιρετικές συμμετοχές αλλά και το κοινό που ψήφισε. Είναι μεγάλη μας χαρά να επιστρέφουν φίλοι που συμμετείχαν παλαιότερα, και ελπίζουμε να τους έχουμε κοντά μας και στο μέλλον. Σύντομα θα ακολουθήσει σχετική ανάρτηση και ψηφοφορία για το μέλλον του διαγωνισμού, σύμφωνα με όσα έχουν συζητηθεί και στο παρελθόν. 

Οι νικητές της κατηγορίας "Πουλιά", Νίκος Λιούσκος, Κύριλλος Σαμαράς, Βασίλης Κωστερές και Γιάννης Πανουσάκης μπορούν να επικοινωνήσουν για τα βραβεία στο 2108228704 (Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία) με την Ρούλα Τρίγκου ή με το e-mail rtrigou@ornithologiki.gr.

Στα Σπονδυλωτά και τα Ασπόνδυλα ήταν πολύ λίγες οι συμμετοχές, οπότε θα ενσωματωθούν στον Ανοιξιάτικο διαγωνισμό. 

Τέλος από την κατηγορία Aniscape, ο Βασίλης Κωστερές μπορεί να επικοινωνήσει με τον ξενώνα "Forest Inn" στην Δαδιά !

* Να θυμίσουμε ότι η διαμονή στους ξενώνες πάντα γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με τον ξενώνα όχι σε περιόδους αιχμής για αυτούς και εντός του δωδεκάμηνου από την ημερομηνία αναγγελίας των νικητών των βραβείων.Παρακάτω και τα σχετικά link: 

(Παρακαλώ συμπληρώστε στα αποτελέσματα στη κενή στήλη δίπλα σε κάθε φωτογραφία, το όνομα σας) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου