Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Ψηφοφορία για τον Διαγωνισμό Wild Seasons Photo Competition Winter 2018/2019

Αρχίζει η ψηφοφορία για τον χειμερινό διαγωνισμό 2018/2019 και θα είναι διαθέσιμη μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα 29/04/2019 !!!

Προηγείται η φωτογραφία και ακολουθεί ο κωδικός της. 
Όπως ισχύει πλέον, για να αποφευχθούν οι πολλές φωτογραφίες χωρίς ψήφους, η ψηφοφορία είναι πλέον υποχρεωτική για όλες. Οι φωτογράφοι ψηφίζουν τις δικές τους φωτογραφίες με άσσο (1) ώστε να είναι έγκυρη η ψηφοφορία. Επίσης η ψηφοφορία είναι ανοιχτή σε όλους.

Σημειώστε ότι δεν υπήρχαν αρκετές συμμετοχές για τα Σπονδυλωτά και τα Ασπόνδυλα και συνεπώς οι φωτογραφίες που έχουν υποβληθεί θα μεταφερθούν για τον επόμενο διαγωνισμό.

Δυστυχώς μετά από ένα υποχρεωτικό upgrade που έγινε στα Google forms, για να δείτε τις φωτογραφίες σε ικανοποιητικό μέγεθος θα πρέπει να κάνετε Zoom-in στον internet browser (εφαρμογή περιήγησης στο διαδίκτυο) που χρησιμοποιείτε. Με Control+ κάνετε zoom-in και με Control- κάνετε zoom-out, είτε από τα μενού του εκάστοτε browser. Εμείς τις ψηφίσαμε  με 150 % και με λίγο zoom-out στα κάθετα καρέ. Ελπίζουμε να βρούμε καλύτερη λύση στο μέλλον, αυτό όμως δεν ήταν εφικτό μέχρι τώρα.
Οπως πάντα, δώστε το χρόνο που χρειάζεται στο voting sheet για να φορτώσει όλες τις φωτογραφίες.

Ευχαριστούμε και πάλι για τις συμμετοχές σας και το πραγματικά εξαιρετικό επίπεδο των φωτογραφιών. Πολύ αυξημένη η συμμετοχή στην κατηγορία "Πουλιά".

Η μετανάστευση είναι πλέον στα καλύτερά της και συνεπώς είναι ευκαιρία για όλους μας να βγούμε στο πεδίο και να γεμίσουμε τις κάρτες μας με όμορφες στιγμές, σεβόμενοι πάντοτε τόσο τα μεταναστευτικά πουλιά που έχουν ταξιδέψει πολλά χιλιόμετρα, όσο και τα πουλιά που αναπαράγονται!

H ψηφοφορία ολοκληρώθηκε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου