Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Βραβεία Διαγωνισμού update - Παράταση προθεσμίας υποβολής

Η προθεσμία για την υποβολή φωτογραφιών για τον διαγωνισμό της Ανοιξης 2018, έληγε σήμερα το βράδυ, ωστόσο για να διαλέξετε με άνεση τις καλύτερες σας φωτογραφίες άγριας ζωής, από το ανοιξιάτικο τρίμηνο του 2018, δίνουμε μικρή διήμερη παράταση μέχρι την Κυριακή το βράδυ 17/6.
Θυμίζουμε τον Κανονισμό και την Διαδικασία Υποβολής. Δώστε βάση και στην ονοματολογία των αρχείων. Προσέχτε να μην υπάρχουν κενά και να είναι σύμφωνα με την λογική των παραδειγμάτων.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε και πάλι τους "χορηγούς" μας, που προσφέρουν απλόχερα βραβεία στον διαγωνισμό μας, τον μοναδικό τακτικό διαγωνισμό φωτογραφίας Αγριας ζωής (Wildlife) στην Ελλάδα, είτε με διανυκτερευσεις σε εξαιρετικά ξενοδοχεία σε σημεία κλειδιά, είτε με σχετικά με το αντικείμενο βιβλία κ.λπ

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία που προσφέρει διανυκτερεύσεις στον Οικοπεριηγητή στην Κερκίνη, αλλά και διάφορα ακόμη βραβεία σχετικά με την Ορνιθοπανίδα για την κατηγορία "Πουλιά".
Το ξενοδοχείο "Αγιος Γερμανός" στον Αγιο Γερμανό των Πρεσπών που μας δίνει διανυκτερεύσεις για τον νικήτη της κατηγορίας "Σπονδυλωτών".
Το ξενοδοχείο Imerti στην Καλλονή της Λέσβου που από τον τρέχοντα διαγωνισμό θα μας δίνει διανυκτερεύσεις για την πρώτη θέση στην κατηγορία "Ασπόνδυλα".
Και το ξενοδοχείο "Forest Inn" στο δάσος της Δαδιάς που μας δίνει διανυκτερεύσεις για τον πρώτο νικητή της κατηγορίας "Aniscape".
Να σημειώσουμε ότι για όλες τις διανυκτερεύσεις ισχύει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μέσα στους επόμενους 12 ημερολογιακούς μήνες μετά την ανακοίνωση των εκάστοτε αποτελεσμάτων, αλλιώς μετά χάνονται.
(* Εξαιρούνται επίσημες αργίες και περίοδοι γιορτών και σε κάθε περίπτωση οι ημερομηνίες θα συμφωνούνται κατόπιν επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες-διαχειριστές των ξενοδοχείων).

 
Δυστυχώς το βιβλίο Οι Πεταλούδες της Ελλάδας του Λάζαρου Παμπέρη, εξαντλήθηκε. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου