Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018

Ψηφοφορία για τον Διαγωνισμό Wild Seasons Photo Competition Autumn 2018

                    Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους !

Αρχίζει η ψηφοφορία για τον φθινοπωρινό διαγωνισμό 2018 και θα είναι διαθέσιμη μέχρι και την Τετάρτη 09/01/2019 !!!

Προηγείται η φωτογραφία και ακολουθεί ο κωδικός της. 
Όπως ισχύει πλέον, για να αποφευχθούν οι πολλές φωτογραφίες χωρίς ψήφους, η ψηφοφορία είναι πλέον υποχρεωτική για όλες. Οι φωτογράφοι ψηφίζουν τις δικές τους φωτογραφίες με άσσο (1) ώστε να είναι έγκυρη η ψηφοφορία. Επίσης η ψηφοφορία είναι ανοιχτή σε όλους.

Δυστυχώς μετά από ένα υποχρεωτικό upgrade που έγινε πριν λίγες εβδομάδες στα Google forms, για να δείτε τις φωτογραφίες σε ικανοποιητικό μέγεθος θα πρέπει να κάνετε Zoom-in στον internet browser (εφαρμογή περιήγησης στο διαδίκτυο) που χρησιμοποιείτε. Με Control+ κάνετε zoom-in και με Control- κάνετε zoom-out, είτε από τα μενού του εκάστοτε browser. Εμείς τις ψηφίσαμε  με 150 % και με λίγο zoom-out στα κάθετα καρέ. Ελπίζουμε να βρούμε καλύτερη λύση στο μέλλον, αυτό όμως δεν ήταν εφικτό μέχρι τώρα.
Οπως πάντα, δώστε το χρόνο που χρειάζεται στο voting sheet για να φορτώσει όλες τις φωτογραφίες.

Ευχαριστούμε και πάλι για τις συμμετοχές σας και το πραγματικά εξαιρετικό επίπεδο των φωτογραφιών. Πολύ αυξημένη η συμμετοχή στην κατηγορία "Πουλιά".

Ο χειμώνας με τα κρύα του μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέροντα είδη για φωτογράφηση και συχνά σε πανέμορφα, χιονισμένα ή παγωμένα τοπία. Οπότε θα αναμένουμε την συνέχεια με την συμμετοχή σας στο χειμερινό διαγωνισμό.
Μείνετε συντονισμένοι, καθώς πολύ σύντομα θα επαναφέρουμε και τα επίμαχα  θέματα που μας απασχολούν σχετικά με τον διαγωνισμό σε νέα διαβούλευση.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και καλή χρονιά το 2019 με υγεία, ευτυχία και περισσότερες λύσεις προς την καλύτερη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας κάτι που γινεται όλο και δυσκολότερο !

Καλή χρονιά !Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου